Politic

PMP Turda: La propunerea PMP, impozitul pe locuințele turdenilor va scădea, din anul 2018!

Pentru prima dată în istoria recentă a administrației publice locale din municipiul Turda, impozitul pe care-l vor plăti turdenii pentru locuințe (clădiri rezidențiale) va scădea! În anul 2018, acest impozit va scădea cu 5%, comparativ cu anul 2017.

PMP Turda a fost singurul partid care la alegerile locale din anul 2016 a propus reducerea taxelor și impozitelor locale plătite de turdeni cu 20%, în limitele permise de lege, prin programul de guvernare locală pe care l-am dat publicității în campania electorală, după ce ani la rând, pe durata mai multor mandate, administrația condusă de PNL nu a propus și nu a considerat că turdenii merită așa ceva (probabil, mulți nu ați uitat că Turda era menționată drept localitatea cu cele mai mari impozite locale!).

Deși în urma alegerilor locale, turdenii ne-au creditat cu un număr de 3 mandate, din cele 21 existente, consilierii PMP Turda au încercat să-și ducă la îndeplinire proiectele electorale, conștienți că turdenii nu au nimic de câștigat din propuneri populiste sau din certuri politice, ci din propuneri care reușesc să atragă o majoritate de voturi în Consiliul Local, conform regulilor democratice de adoptare a propunerilor/proiectelor.

Astfel, în baza discuțiilor cu consilierii PSD-ALDE-PRM și cu primarul Cristian Matei, am ajuns la un acord ca această scădere a impozitului să se producă gradual, pe timpul mandatului, din anul 2018 scăzând cu 5%(la această scădere se adaugă și reducerea de 10%, acordată celor care-și achită integral impozitul până în data de 31 martie). Le mulțumim pe această cale pentru faptul că au acceptat să sprijine acest demers al PMP Turda!

Am acceptat această variantă în urma unor analize financiare, dar și a faptului că administrația locală a făcut importante demersuri și proiecte pentru finanțarea unor proiecte cu sume extrabugetare, pentru care este nevoie și de o cofinanțare de la bugetul local. Întrucât aceste investiții ar fi în beneficiul turdenilor, am considerat că este importantă susținerea lor (cofinanțarea), scopul aleșilor PMP fiind creșterea nivelului de trai și al calității vieții cetățenilor din municipiul Turda, în fața cărora ne-am angajat că vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a îndeplini aceste obiective.

Considerăm că astfel ne îndeplinim menirea pentru care am fost trimiși în Consiliul Local Turda!

Așteptăm propunerile/sugestiile turdenilor și pe pagina noastră de Facebook, iar dacă vor considera că merităm, ne pot acorda și o apreciere (Like)

https://www.facebook.com/pmp.turda

Vă mulțumim!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS