<
Politic

PMP Turda solicită părerea turdenilor: Mai vreți sau nu organizarea Zilelor Municipiului? Răspunde ACUM!

Consecvent politicii sale de dialog cu cetățeanul, PMP Turda le solicită turdenilor să-și exprime opțiunea în ceea ce privește organizarea în continuare a Zilelor Municipiului Turda sau încetarea organizării acestui eveniment.

În spațiul public au apărut numeroase discuții pro și contra organizării Zilelor Municipiului Turda, fie în ceea ce privește posibilitatea ca banii alocați să fie cheltuiți într-o altă direcție (exemplu: achiziționarea de aparatură medicală performantă la Spitalul Municipal Turda, etc), fie în privința locației.

Din acest motiv, consilierii PMP Turda lansează în dezbatere publică un sondaj de opinie prin care vă rugăm să vă exprimați părerea, dacă mai doriți sau nu organizarea Zilelor Municipiului Turda. De asemenea, cei care vor menționa că mai doresc organizarea acestui eveniment, sunt rugați să precizeze cea mai bună locație pentru aceste eveniment (în special amplasarea scenei și a zonei de alimentație publică).

”Cred că turdenii au tot dreptul să-și spună părerea, pentru că e vorba nu numai de un eveniment, ci și de alocarea unor sume de bani de la bugetul local pentru susținerea acestui eveniment. Consilierii PMP Turda au inițiat acest demers tocmai pentru a afla părerea turdenilor și pentru a le reprezenta cât mai bine interesele în Consiliul Local Turda, în condițiile în care nicio formațiune politică nu și-a asumat acest rol. În cazul în care rezultatul votului va indica renunțarea la acest eveniment, consilierii PMP Turda vor face demersurile necesare pentru ca dorința turdenilor să fie pusă în practică.

Așteptăm părerile și mesajele dvs la adresa de email contact@mpturda.ro”, a precizat președintele PMP Turda, Adrian Nap.

Turdenii sunt așteptați să-și exprime opțiunea, prin vot, în cadrul sondajului online (răspunsuri anonime) care poate fi accesat la următoarea adresă:

www.isondaje.ro/sondaj/626003065/

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS