<
Special

Video. Au început Zilele Comunei Moldoveneşti

Vineri,  24 august 2018, a început cea de-a 7-a ediție a zilelor Comunei Moldoveneşti şi Festivalului Cepei, acestea prin tradiție se organizează în ultimul sfârşit de saptămână al lunii august. Primarul comunei, Mărginean Ioan, a declarat pentru Ziarul 21, că această ediție este mai aparte, prin varietatea de evenimente pe care împreună cu echipa sa le-a organizat.

” În această seară a avut loc deschiderea oficială, unde au luat parte atât sătenii cât şi invitați speciali, îndeosebi primari şi vice primari dar şi delegații ale oraşelor înfrățite cu comuna noastră. Evenimentele sunt diverse şi vor să mulțumescă pe toată lumea, ele fiind dedicate atât românilor cât şi maghiarilor.

Această ediție se bucură de un festival culinar, un concurs de ciclism montan, expoziție de utilaje agricole, o cupă la fotbal, teatru de păpuşi, nunta de aur a cuplurilor ce au împlinit 50 de ani de căsnicie, ansambluri folclorice din Tureni, Mihai Vitezul şi Moldoveneşti. Capi de afiş al acestei ediții fiind Crina Prața şi Alexia Prața, iar seara de duminică se va încheia cu un frumos foc de artificii”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS