<
Politic

PSD Câmpia Turzii: PSD se delimitează în totalitate de afirmațiile făcute de Ionel Isac

După afirmația halucinantă a unui consilierului  local Isac Ionel, PSD Câmpia Turzii a remis un comunicat de presă prin care se delimitează în totalitate de afirmațiile acestuia:

PSD Câmpia Turzii: Cu privire la postarea pe pagina personală de Facebook făcută în data de 27 mai, anul curent de către unul din consilierii locali PSD, organizația PSD Câmpia Turzii transmite că se delimitează în totalitate de afirmațiile făcute de acesta. PSD este un partid european, iar promovarea și susținerea drepturilor civile, politice, economice, sociale și culturale ale românilor de pretutindeni constituie unul dintre obiectivele noastre cele mai importante.
Vrem să-i asigurăm pe toți românii, indiferent de locul în care au ales să trăiască și să muncească, de faptul că înțelegem și prețuim eforturile pe care le fac.
De asemenea, dezavuăm limbajul vulgar, încrâncenat și plin de ură, precum și interpretările denigratoare la adresa întregului partid făcute în spațiul social media.

Departamentul de comunicare și informare PSD Câmpia Turzii prin:
Purtătorul de cuvânt Adrian Mărinceanu

Vezi aici declarația halucinantă a consilierului local PSD Câmpia Turzii:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS