<
Special

Luna mai cu noroc la Tabaco

Luna mai 2019 aduce câștigători noi, în cadrul tombolei organizate lună de lună de Tabaco, prima tutungerie din Câmpia Turzii, aflată în Piața Unirii nr. 22, hala agroalimentară (Piața Mare).

Astfel: Rusu Cosmina, Pîrvulescu Crina, și nu în ultimul rând Râșteiu Remus au fost norocoșii lunii mai, şi au câștigat: un uscator de păr, un aparat de preparat HotDog și un cuptor electric.

“Nu am mai câștigat niciodată, dar acum sunt o norocoasă, iar cadoul primit de la Tabaco mă face să am o certitudine pentru norocul meu. Să primești cadouri doar fiindcă ești client aici (Tabaco) este un lucru mare. Sunt o clientă a dumneavoastră și o să rămân în continuare. Mulțumesc pentru cadou”, a foat reacția uneia dintre câștigătoare.

“La Tabaco îmi plătesc facturile, tot de aici îmi cumpăr cafea vrac și îmi încerc nrocul la loto dar uite că de câștigat tot la dumneavoastră câștig, vă mulțumesc pentru cadoul oferit. Sunt un client vechi aici, și o să rămân clientul d-voastră”, a fost reacția celui de-al doilea câștigător.

“De aici îmi cumpăr ziare, de aici îmi cumpăr cafea, aici îmi plătesc facturile, iar acum tot aici am câștigat. Nu-mi vine să cred ce cadou am primit, este primul meu câștig, vă mulțumesc mult!”, a fost și reacția celei de-a doua câștigătoare.

Poți fi și tu unul dintre câștigătorii noștri în luna iunie când sunt puse în joc; o piscină de 1000 de litri, un aparat de preparat hamburger și un blender pentru fructe.

Regulamentul tombolei este unul simplu: pentru fiecare factură plătită la noi, pentru fiecare bilet loto jucat în agenția noastră, pentru fiecare cumpărătură de peste 20 lei ori pentru fiecare Ziarul 21 cumpărat de la noi, se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, comercializează, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Cadouri pentru zile speciale, cadouri pentru cei mici dar și cadouri ocazionale se pot găsi tot la Tabaco. Noutatea de la Tabaco o reprezintă cea mai exclusivistă gamă de vinuri din oraș, vinuri de lux, vinuri din crame cu renume se pot găsi în Câmpia Turzii exclusiv prin Tabaco. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS