Politic

Senatorul Mihai Goţiu, la Câmpia Turzii

Senatorul USR, Mihai Goțiu a fost prezent vineri, 13 Aprilie, la Palatul Cultural din Câmpia Turzii pentru a dezbate problemele cetățenilor din oraș. Mare a fost supriza când sala a fost mai mult goală decât plină, însă senatorul Mihai Goțiu a ascultat cu atenție problemele cetățenilor (atâta câți au fost prezenți în sală ) și le-a notat, spunând că o să țină cont de problemele și ideile propuse de către cei prezenți în sală și o să le prezinte în parlament.

 

Tematica discuției a fost educația, dar s-au atins și puncte sensibile din sănătate, administrație locală și problema locurilor de muncă din Câmpia Turzii.

 

Mihai Goțiu a fost jurnalist, scriitorm iar în prezent este politician, după ce la alegerile din 2016 a obținut un mandat de senator de Cluj, din partea USR.

Senatorul Mihai Goțiu este primul politician de Cluj care organizează, după alegerile din 2016, audiențe pentru cetățenii din Câmpia Turzii.

Senatorul USR este membru în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii și în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport.

Este unul dintre cei mai activi parlamentari cu 385 de luări de cuvânt în plen, 51 de inițative legislative și peste 130 de întrebări, interpelări și declarații politice. Mihai Goțiu a avut luări de poziție în special pentru protejarea mediului și a resurselor naționale și a solicitat intervenția autorităților în cazul tăierilor de arbori de la Sarmizegetusa Regia și în cazul defrișărilor din Parcul Național Semenic.

 

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.