<
Actualitate

Portret de pilot: ambiție, pasiune şi perseverență

Astăzi vă facem cunoştință cu colega noastră, pilot la manşa elicopterului IAR 330, din cadrul escadrilei 712, locația Giarmata, căpitan Raluca Georgiana Răileanu.

,, Visul meu de a deveni pilot s-a conturat treptat, dar odată întregit m-a determinat să fiu cea mai bună versiune a mea şi să transform în realitate acest vis.”

Absolventă a Liceului Militar ,,Dimitrie Cantemir” din Breaza, Raluca a înțeles de la o vârstă fragedă faptul că pe de o parte, cariera militară implică, multe sacrificii, ieșirea din zona de confort, diverse etape de formare, dar, pe de altă parte, satisfacția este pe măsură.

,,În cadrul escadrilei relațiile cu colegii sunt importante, colectivul din care fac parte este diferit față de cel din viața civilă, deoarece devotamentul, implicarea şi curajul sunt trăsături definitorii. Profesionalismul şi seriozitatea sunt determinante în obținerea succes şi în îndeplinirea misiunilor, considerându-mă norocoasă să fiu parte a unui colectiv cu oameni deosebiți.”

Originară din Brăila, Raluca Georgiana Răileanu este şi absolventă a Academiei Forțelor Aeriene ,, Henri Coandă” din Braşov şi a Bazei Aeriene de Instruire şi formare a personalului aeronautic ,,Aurel Vlaicu”, a căror forme de pregătirea le-a încheiat cu rezultate meritorii.

Persoană ambițioasă, încrezătoare în sine şi dinamică, Raluca afirmă faptul că este mereu dornică să acumuleze cât mai multe cunoștințe și să se perfecționeze în tot ceea ce face.

Cu familia în suflet și cu toate forțele în sprijinul străjerilor cerului, dorința ei arzătoare este să o facă mândră pe fetița ei și să reprezinte cel mai bun exemplu de urmat pentru ea.

Felicitări Raluca și mult succes în îndeplinirea tuturor aspirațiilor!

Adela Oltean

Raluca Răileanu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS