Actualitate

Prima veste bună. A scăzut numărul clujenilor aflați în carantină

Până în prezent, patru persoane din Cluj au fost confirmate cu noul coronavirus, în timp ce, la nivel național, au fost înregistrate 217 cazuri.

Conform Prefecturii, 175 de persoane sunt în carantină instituționalizată, iar alte 720 sunt în izolare la domiciliu. Sute de clujeni au ieșit deja de sub monitorizare.

În Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca sunt internate trei persoane din județul Cluj confirmate cu COVID-19, iar un clujean depistat pozitiv este internat la Timișoara. Acesta a fost carantinat la Arad.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3373 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 18.965 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 4.150 de teste. Dintre acestea, 3.928 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19. Testele au fost prelucrate în 8 unități sanitare din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Iași și Constanța.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS