Actualitate

Primăria Municipiului Câmpia Turzii vine in ajutorul persoanelor vulnerabile din comunitate

În contextul general actual referitor la situația legată de măsurile de protejare a populației și limitarea răspândirii Coronavirusului (COVID-19), Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, recomandă persoanelor vulnerabile să rămână la domiciliu.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice singure, fără copii sau fără copii în comunitate și a mamelor singure care au în îngrijire copii de până la 12 ani, la nivelul DAS s-a constituit un grup de suport care va ajuta aceste persoane cu mici cumpărături de strictă necesitate.

Solicitările pentru sprijin vor fi făcute telefonic după cum urmează:

Seniori: telefon 0732 142449 – Anca Moldvai Sebastian;

Mame singure care au în îngrijire copii de până la 12 ani: 0732 142446 – Saroși Lavinia.

Cele două numere de telefon sunt apelabile de luni, până joi, între orele 08:00 și 16:00 și vineri, între orele 08:00 – 13:00, pe perioada instituirii stării de urgență!

Informații suplimentare și înscrierea voluntarilor pentru a face parte din grupul de suport: tel 0264 366396 sau splas@campiaturzii.ro

„Trecem printr-o perioadă dificilă când solidaritatea, responsabilitatea față de ceilalți și față de noi înșine ne pot ajuta ca împreună să găsim soluții pentru depășirea situației de criză prin care trecem toți!

STAȚI ACASĂ, nu faceți deplasări decât dacă este absolut necesar și astfel veți fi o parte din soluție! ”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS