Actualitate

Primăria Turda anunță publicul interesat asupra necesitații efectuării evaluarii de mediu în vederea obținerii avizului de mediu pentru “Implementarea planului de management și a regulamentului Sitului de Importanță Comunitară Sărăturile Ocna Veche ROSCI0223 prin Masterplan Băi Sărate, PUZ zona Băi Sărate și SF pentru construirea și dotarea unui centru multifuncțional în Baile Turda”,

Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, anunță publicul interesat asupra necesitații efectuării evaluarii de mediu în vederea obținerii avizului de mediu pentru “Implementarea planului de management și a regulamentului Sitului de Importanță Comunitară Sărăturile Ocna Veche ROSCI0223 prin Masterplan Băi Sărate, PUZ zona Băi Sărate și SF pentru construirea și dotarea unui centru multifuncțional în Baile Turda”, jud. Cluj, titular: Municipiul Turda. Observațiile și comentariile publicului interestat privind decizia etapei de încadrare se trimit în scris la Agenția pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99, bl. 9B, cod 400609, tel. 0264–410722, fax 0264-412914, e-mail office@apmcj.anpm.ro, în zilele de luni – vineri între orele 08.00-14.00, în termen de 10 zile calendaristice de la apariția anunțului.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS