Actualitate

Primul stejar roșu din “Pădurea ‘U’nor inimi românești”, în amintirea lui Radu Țenter!

Proiectul „Pădurea ‘U’nor Inimi Românești” a pornit de la ideea regretatului Radu Țenter, membru în peluza Șepcilor Roșii care și-a pierdut recent viața în urma unui tragic accident de mașină.
Ideea împăduririi i-ar fi aparținut lui Radu Țenter, fiul fostului selecționer al României, Marcel Țenter.
„Primul stejar roșu, cel care ne va aminti pentru totdeauna de visul lui Radu Țenter de a crea o pădure pentru Universitatea Cluj, în an centenar, a fost plantat împreună cu familia”, a anunțat, pe Facebook, Asociația Inima Ardealului.
Radu Țenter a decedat după ce a fost grav rănit într-un accident de circulaţie petrecut în seara zilei de 3 martie 2019, pe strada Moţilor din Cluj-Napoca.
Radu Ţenter a fost unui din cei mai înfocaţi fani ai Universităţii Cluj, iar prietenii săi din galerie au fost prezenţi şi în faţa clinicii, iar la meciurile de fotbal şi de baschet din ultimele zile i-au scandat numele şi au afişat bannere cu mesaje de încurajare.
Uniți sub egida “U100”, membrii Peluzei Șepcile Roșii, alături de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și de Asociația Inima Ardealului și-au propus un amplu proiect de împădurire, intitulat “Pădurea ‘U’nor inimi românești”. Prima etapă a evenimentului se derulează azi, 24 martie, în zona Donat Park.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS