Actualitate

Probleme în rețeaua Orange

Mai mulți utilizatori ai rețelei Orange acuză probleme la această oră cu efectuarea de apeluri, conectarea la Internet sau trimiterea și primirea de mesaje. În răspunsul oferit clienților pe Facebook, reprezentanții Orange spun că se confruntă cu ”secționări multiple în reţeaua de fibră optică”.

„Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică.

Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi”, este unul dintre mesajele de răspuns oferite clienților care reclamă lipsa serviciilor.

În urmă cu doar câteva zile, Orange a fost desemnată de către doi auditori externi, LCC International și Sytemics-PAB, drept cea mai bună reţea din România pentru calitatea serviciilor de voce şi date.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS