Actualitate

„Produs de Cluj” revine la Câmpia Turzii

În ședința ordinară din 25 aprilie, consilierii locali au votat protocolul de colaborare dintre Municipiul Câmpia Turzii și Asociația Produs de Cluj.

Manifestările artistice se vor desfășura în perioada 31 mai – 2 iunie, în Parcul Municipial din Câmpia Turzii.

Menirea acestui eveniment este de a urmări dezvoltarea durabilă și promovarea produselor, a valorilor tradiției și a culturii, a turismului din zona județului Cluj, precum și promovarea excelenței în domeniul agriculturii, a meșteșugurilor tradiționale, dezvoltarea mediului rural și reprezentarea producătorilor locali, atât la nivel național cât și la nivel internațional.

Peste 50 de meșteșugari și producători din județul Cluj vor fi prezenți la Câmpia Turzii, unde își vor expune cele mai de preț preparate și produse tradiționale. De asemena, peste 30 de interpreți de muzică populară, 3 ansambluri folclorice și 3 orchestre, vor urca pe scena de 120 mp.

Exact ca și anul trecut, evenimentul Asociației „Produs de Cluj” coincide cu „Ziua Internațională a Copilului”, unde, sute de copii sunt așteptați la teatru de păpuși, ateliere de sculptură în fructe și legume, parc de distracții și multe alte surprize.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS