Actualitate

Promovarea talentelor locale. Mocean Maria Carmen, viitoarea mare artistă a municipiului Câmpia Turzii

Continuăm rubrica dedicată promovării talentelor locale cu Maria Mocean, fata care, prin harul primit de la Dumnezeu, cânta și încântă la toate evenimentele unde participă. Și o face foarte bine, stârnind laude și aprecieri din partea tuturor.

Maria are varsta 14 ani și este elevă la Școală Avram Iancu din Campia Turzii în clasa a-VIII-a. Maria a început să cânte la vârstă de 5 ani în cadrul Clubului Copiilor din Câmpia Turzii.

Cel care a inițiat-o în arta muzicii a fost Nicușor Lăcătuș, cel mai activ voluntar din oraș. Nicușor conduce Grupul Vocal Melody, unde activează mulți tineri talentați din zonă.

După inițiere, Maria trece la alt nivel și se înscrie, sfătuită de familie, la Clubul de Canto Bella Musica, unde intră sub tutela profului de canto, Pop Cornel, unde activează și în prezent. Același profesor a remarcat potențialul din Maria, despre care spune că este o voce plăcută și poate cânta orice gen muzical.

Ca orice tânăra artistă, în ultimii 2 ani a participat la festivaluri naționale și internaționale, de unde s-a întors, de fiecare dată cu premii importante.

Maria Mocean a câștigat locul I în Polonia, Ucraina, Finlanda, iar în Italia a câștigat locul II. Acest lucru denotă că Maria a reprezentat Câmpia Turzii cu multă seriozitatea și a reușit, prin premiile pe care le-a câștigat, să ducă numele orașului nostru acolo sus.

Despre festivalurile naționale menționează Festivalul Transilvanian Stars de la Târgu Mureș, unde Maria a câștigat, pentru 2 ani consecutivi, Trofeul Festivalului. De asemenea a câștigat Trofeul Festivalului de la Festivalul Bran Winter Fest. Trofeul concursului „Copiii au Talent” unde a câștigat locul 1 și un premiu în bani oferit de Rotary Campia Turzii.

Poate punctul culminant al carierei sale de până acum, a fost în vara anului 2017 când a avut plăcerea, bucuria și onoarea de a urca pe scenă și de a cânta, alături de o emblemă a muzicii românești, Paul Ciuci, solistul Trupei Compact, originar din Câmpia Turzii.

Visul cel mare al Mariei este să cânte pe aceeași scenă cu idolul ei, Andra, pe care o ascultă zilnic și îi știe toate melodiile.
Nu este departe de acest moment, ținând cont de reputația pe care o are în rândul evenimentelor la care participă.

Dacă o întâlniți, faceți o poză cu ea, pentru că peste ani, pe poza respectivă, o să vă treacă autograful ei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS