Actualitate

Video. Deschiderea orăşelului copiilor la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii au organizat, vineri, 7 decembrie 2018, de la ora 17:00, festivitatea de deschidere oficială a Patinoarului și al Orășelului Copiilor.
Având ca titlu „O poveste de iarnă”, evenimentul a prilejuit un festival de comedie, pus în scenă de o societate specializată în realizarea de spectacole de operă și operetă – Transilvania Classic: Opera and Theatre Agency. „Îndrăgostiții cu același nume”, după textul original – „Bastien si Bastienne”, compus de Wolfgang Amadeus Mozart a fost opera pusă în scenă de acești artiști.
Tematica piesei, special creată pentru copii, este reprezentată de dragostea dintre doi tineri care apelează la falsul vrăjitor, Colas, ce le promite că îi va reuni.
În acest an, pationarul și-a schimbat locația, revenind într-un loc special, bine cunoscut de locuitorii orașului, mai exact în Colonia Maria.
”Așa cum am declarat și până acum, patinoarul se întorce acasă, se întoarce în Colonia Maria! Indiferent că unora le convine sau nu, aici ne-am petrecut copilăria mulți dintre noi, aici am patinat de când eram copii, și acum, pentru prima dată în ultimii ani, ne întoarcem acasă!
Doresc să vă bucurați de Orășelul Copiilor, doresc să vă bucurați de patinoar și împreună să ne aducem cu toții aminte de anii copilăriei. Iar dacă nu ne vom mai întâlni până la sărbători, dați-mi voie să vă urez ”Sărbători fericite!”, un An Nou plin de bucurii, un An Nou mai bun ca cel care trece! Doamne ajută tuturor!” a spus domnul primar Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, la deschiderea oficială a patinoarului și a Orășelului copiilor!

La deschiderea patinoarului au luat parte copii și adulți de toate vârstele, bucurându-se împreună de surprizele pregătite de municipalitate!
Așadar, o lume de basm, mii de beculețe, tematică de sărbătoare, surprize minunate, vă așteaptă și în acest an la Câmpia Turzii!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS