Actualitate

Raportul CSM în online și offline

Din 3 octombrie 2019 am inceput alaturi de echipa, jucatori si staff sa construim o comunitate puternica in online la Campia Turzii iar dupa o luna si jumatate arata in felul urmator:

In Online:

•Avem 1600 de ambasadori(„socios”) in dezvoltare continua la Campia Turzii care ne sustin si va multumim pe acesta cale,avand atat de multi pasionati de sport in spatele nostru suntem mai puternici ca oricand. Suntem o familie.

•Am comunicat in mod direct cu 13.300 de persoane prin canalele noastre media si este un privilegiu sa va avem alaturi.

•Prin tot ce insemna PR-ul nostru am ajuns la 35000 de persoane ca si reach/impact in 60 de zile, noi zicem ca se poate daca se vrea.

In zona de ofline, in realitatea pura:

In primul rand vrem sa multumim jucatorilor care au fost de la bun inceput aici, celor noi care au venit pe parcurs in acest proiect si tuturor care se afla in acest moment aici indiferent de situatie, datorita voua acest club merge mai departe ca si traditie jucand pentru oras fotbal la Campia Turzii, fiti mandrii de voi.

Multumim staff-lui tehnic care a venit la greu la CSM Campia Turzii tinand pe linia de plutire fotbalul indiferent de problemele intampinate.

Multumim tuturor antrenorilor de la copii si juniori ca fac o treaba nemaipomenita in conditiile date.

Multumim conducerii pentru sustinerea staff-ului pentru implementarea unor regulamente noi, de respect si disciplina la echipa(o fundatie stabila are nevoie de caractere curate).

Actiuni, activitati, din trecutul apropiat, prezent si viitor:

•Trecutul apropiat:

Pe plan fotbalistic mai este mult de munca pentru consolidarea echipei si de ceea ce insemna mandria de a juca in culorile Giallo Blu avand in acest moment doar 10 puncte fiind cu siguranta o reflexie a tot ceea ce se intampla in plan administrativ si juridic.

Echipa a fost inscrisa in liga a IV prin aportul de jucatori adus de staff-ul tehnic.

Impreuna cu administratorii stadionului s-a toaletat, curatat, ingrijit, terenul, o parte din vestiare, incinta stadionului si dupa 8 ani de zilea fost reactivat bazinul.(Multumim mult in special lui Nea Ghita)

S-a adus la echipa prin sponsorizare un preparator fizic, kinetoterapeut si staff medical cu mai multe aparate specifice recuperarii medicale, pregatirii sportive, refacerii dupa efort.

S-a adus prin sponsorizare o echipa de specializata de marketing pentru PR-ul si promovarea CSM Campia Turzii sectia de fotbal.

•Prezent:

Pe plan sportiv antrenamentele sunt cheia succesului si sacrificile care vin platite in avans pentru el.

Sustinerea grupelor de copii si juniori.

Comunicarea cat mai eficienta intre toate palierele clubului.

Increderea in autoritatile locale si conducere ca vor rezolva impedimentele actuale.

Construirea unei strategii pe 5-10 ani, o decada cu indicatori de performanta(obiective clare) pentru antrenori, jucatori si conducatorii clubului(cea mai importanta).

Multumim “gurilor rele” pentru motivatie si suport.

Viitor:

Dezvoltarea grupelor de copii si juniori sa ne asiguram ca avem optiuni de jucatori in urmatorii 3-5-10 ani.

Ne dorim crearea unui departament de dezvoltare strategica a clubului-poate sa atraga din zona privata intre 10% si 50% pentru suplimentarea bugetului clubului anual.

Renovarea, toaletarea, dezvoltarea si aducerea in posesie a stadionului de catre autoritatile locale.

Dezvoltarea unei baza sportive de pregatire fizica, refacere dupa efort si recuperarea medicala pentru toate grupele de copii/juniori si echipa mare care sa fie competitiva cu al oricarei formatii de liga I, avem nevoie doar de un spatiu in care sa ne desfasuram activitate, infrastructura exista pregatita din sponsorizare si resursa umana implicit.

PROMOVAREA in 2021 avand liniste si bugetarea clubului intr-o maniera normala.

Participarea cu loturile de copii/juniori la turne nationale si internationale.

Dezvoltarea de proiecte sportive, fotbalistice comune cu orasele infratite cu Campia Tirzii.

La final suntem increzatori ca autoritatile locale Primaria Campia Turzii si conducerea clubului CSM Campia Turzii reprezentata prin Presedintele noastru Crisan Viorel vor gasi solutiile optime bugetarii clubului, aferent anului competitional 2019-2020 pentru a putea duce mai departe acesta fila de istorie a sportul din Campia Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS