Actualitate

Raportul Poliției Municipiul Câmpia Turzii

La ședința de Consiliul Local Câmpia Turzii, din ultima zi a lunii februarie, Poliția Municipiului Câmpia Turzii și-a prezentat raportul de activitate din anul 2018. Un raport foarte bine pus la punct, structurat pe 7 capitole. Noi o să vă detaliem doar câteva idei din acest document.

Raportul pe anul 2018 s-a realizat în urma concluziilor desprinse datorită evaluării programelor derulate în anul 2017 și s-a axat foarte mult pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor. Iar în acest context au fost desfășurate 148 de activități punctuale sau în cadrul proiectelor sau campaniilor preventive derulate.

În raportul poliției se arată că în anul 2018 au fost un număr de 512 infracțiuni de toate genurile, majoritatea dintre ele fiind infracțiuni contra patrimoniului ( furturile). În alta ordine de idei, dacă ne uităm la organigrama Poliției din Câmpia Turzii, putem observa un deficit de personal de 5 polițiști. La Biroul de Investigații Criminale sunt vacante 3 posturi, iar la Biroul de Ordine Publică 2 posturi.

La capitolul sancțiuni contravenționale au fost un total de 5402 sancțiuni, majoritatea dintre ele (4466) privind circulația pe drumurile publice. Același raport precizează că din numărul total a sancțiunilor aplicate, un număr de 2056 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea vitezei legale, iar dintre acestea un procent de 90% au fost aplicate cu aparatul radar TruCam achiziționat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii. Iată că acel pistol radar, după multe comentarii și păreri, își merită investiția și probabil, și-a scos și banii investiți.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS