Actualitate

Beneficiarii ajutorului social, puși la muncă de administrația locală Câmpia Turzii

La inițiativa viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Sabin Ghemeș, s-a votat un punct pe ordinea de zi a ședinței din data de 28 februarie, privind aprobare planului de acțiuni sau de lucrări de interes local pentru beneficiarii ajutorului social.

Așadar, persoanele care beneficiază de ajutor social și sunt persoane apte de muncă, la solicitarea primarului, au obligația de a presta acțiuni sau lucrări de interes local.

Întreținerea în sezonul rece a trotuarele și căilor de acces în instituții, lucrări de strângere a deșeurilor și a depozitelor neconforme, lucrări de salubrizare, lucrări de întreținere în zona centrală, lucrări de infrumusețare, alte activități de inters și utilitate publică. Practic beneficiarii ajutorului social se vor afla în câmpul muncii, în limita programului normal de muncă și cu respectarea normelor de securitate și igienă a muncii.

Curățarea manuală a zăpezii ( în sezonul rece), evacuarea deșeurilor nemenajere depozitate necontrolat la periferia municipiului, curățarea rigolelor și a trotuarelor de noroi, activități de întreținere și reparații ocazionate de producerea unor fenomene naturale, sunt doar câteva din acțiunile pe care beneficiarii ajutorului social din Câmpia Turzii le vor executa

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.