Actualitate

Razie anticoronavirus la Turda

Vizate au fost mai ales terasele și ștrandurile, dar și aglomerările de oameni mai greu de ținut sub control.

Vineri, polițiștii Secției 6 Rurală, în colaborare cu Serviciul Criminalistic, au acționat în Florești în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică.
Au fost desfășurate controale asupra modului în care sunt respectate prevederile legale pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului. Polițiștii au efectuat verificări unde au fost identificate numeroase locuințe improvizate, fiind legitimate persoane din acele locații.

S-au derulat controale în mijloacele de transport în comun, în vederea depistării persoanelor care nu respectă măsurile individuale de protecție pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului.

Turdenii au fost mai cuminți

Polițiștii din Turda, sub autoritatea Instituției Prefectului, au desfășurat acțiuni sub coordonarea subprefectului județului, în cursul zilei, în municipiu și în localitățile arondate, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenirea a răspândirii virusului.

Au fost controlate cinci societăți comerciale, opt terase deschise publicului, context în care au fost legitimate peste 30 de persoane. Au fost efectuate verificări în locuri de agrement, fiind verificate Cheile Turzii și ștrandurile din zonă.

În urma verificărilor nu au fost constatate abateri ale normelor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, fiind aplicată o sancțiune pentru nerespectarea legii pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS