Actualitate

REȚINUT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA SUBSTANŢELOR PSIHOACTIVE PRIN TURDA

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto depistat în trafic sub influența substanţelor psihoactive.
La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 23:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier au oprit pentru control un tânăr, de 25 de ani, din Turda, care conducea un autoturism pe strada Lianelor, din municipiu.
Conducătorul auto părea dezorientat, confuz și nu vorbea coerent. În interiorul autoturismului acestuia au fost găsite mucuri de ţigarete, materiale folosite pentru confecţionarea acestora şi o punguliţă de plastic care conţinea urme de praf alb.
Tânărul a fost condus la unitatea medicală unde i s-au prelevat probe biologice de sânge și urină. În urma acestora, s-a constatat că bărbatul consumase substanţe psihoactive.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis mandat de aducere pe numele bărbatului în vederea audierii acestuia şi luării măsurilor legale care se impun.
La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 15.00, fiind căutat de poliţişti, tânărul a fost depistat tot în trafic, conducând un autoturism pe strada Constructorilor, deşi avea suspendat dreptul de a conduce în urma constatării anterioare. Şi de această dată, tânărului i-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa substanţelor psihoactive.
Poliţiştii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânăr, pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.
Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor mărui preventive.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS