Actualitate

Salina Turda continuă activitățile de promovare externă

La invitația primită din partea Ambasadei Romaniei la Tallinn, Estonia, delegația formată din dna. Simona Baciu și dl. Bodea Tudor a avut plăcerea de a reprezenta Salina Turda la evenimentul denumit generic „Romania – A BIG surprise”. Evenimentele de promovare au avut loc la sediul Ambasadei Romaniei din Tallinn, Estonia, în perioada 01.11.2017 – 04.11.2017 și au avut ca scop promovarea turistică a Romaniei.

La aceste evenimente au fost invitați marii tour-operatori și agenții de turism din Estonia, printre care amintim Go Travel sau Baltic Group care au inclus în itinerariul lor Salina Turda, dar și compania națională de aviație Nordica, ce va opera de anul viitor în România.

Colaborarea Salinei Turda cu Ambasada României din Tallinn a început în vara acestui an cu organizarea unui infotrip în România în care au fost invitați jurnaliști și televiziuni din Estonia, în contextul în care această țară deține președinția Consiliului Europei.

Mulțumim Excelenței Sale, doamna ambasador Mihaela Cămărășan pentru implicarea în promovarea Salinei Turda ca destinație turistică.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS