<
Sănătate

Bine de ştiut despre operațiile de retină

😷Cele mai dificile operații oftalmologice sunt cele de retină. Până de curând, foarte multe astfel de cazuri erau considerate inoperabile și pacientul își pierdea vederea.
Dr. Holhoș se numără printre foarte puținii medici specialiști din țară, care operează cazuri complicate de retină – chirurgie vitreoretiniană, dezlipire de retină, gaură maculară, etc – cazuri care se pot acum opera în clinicile Opticline din Alba Iulia, Turda sau Mediaș.


Avem deja un istoric de cazuri de succes, pacienți care au fost consultați de mai mulți medici, unii cu un diagnostic de câțiva ani, care își pierduseră speranța că vor mai vedea bine, și care acum se pot lăuda că văd și sunt bine.👏

Dr. Holhoș consultă toate aceste cazuri, pentru a le identifica pe cele cu șanse de recuperare după operație. Programările pentru consult se fac telefonic, la Opticline Alba Iulia – 0744 487 456, Opticline Turda – 0755 057 533 sau Opticline Mediaș – 0770 244 220.

#chirurgievitreoretiniana #retina #operatie

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS