Actualitate

Video. „Plantează un copac pentru un mediu curat”

Vineri de la ora 10:00 la nivelul municipiului Turda a avut loc Campania intitulată “Plantează un copac pentru un mediu curat”.

Această campanie este la cea de-a doua ediție.
Dacă la prima ediție zona Băiilor Sărate s-a bucurat de un număr mare de puieți, de data aceasta, parcurile din municipiu dar şi curțile interioare ale instituțiloor din Turda s-au bucurat de noi puieți, viitori falnici stejari.
În părculețul din Turda Nouă, aflat în vecinătatea Colegiului Tehnic Turda s-au plantat aproximativ 100 de stejari roşi.

Elevi ai Colegiului Tehnic, câteva grupe de la grădinița din apropiere dar şi a garnizoanei Turda au luat parte la activitatea din parc.
Această campanie s-a desfăşurat sub atenta supraveghere a celor de la Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, în timp ce angajații de la API şi de la Domeniul Public Turda au toaletat copacii, au reparat băncile şi au vopsit trunuchiurile copacilor.


Primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, prezent şi el la acestă activitate a declarat : “Acest proiect a fost înființat de subsemnatul, suntem la a doua ediție a campaniei „ Plantează un copac pentru un mediu curat”, sunt acțiuni deosebite, în acest an acțiunea se bucură de o participare extraordinar de mare, aş putea aminti în linii mari care sunt participanții. Pe lângă Primăria Turda, este vorba şi de Garnizoana Turda, Romsilva, Compania de Apă Arieş, Salina Turda, de API, deci de foarte foarte multă implicare, ca să nu mai spun de grădinițele care sunt alăturate parcului unde se vor planta pomi dar și curțile școlilor, plus toate colectivele de cadre didactice şi elevii şcolilor din Turda, după cum observați, o participare foarte largă” .

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS