Actualitate

„SCOPUL NOSTRU: Prevenire prin informare, atenționare și sancționare, în caz de neconformare” mesajul Poliției Locale Câmpia Turzii

„V-am rugat, atât într-o postare anterioră, cât și prin intermediul unor atenționări distribuite de către colegii noștri, cu sprijinul voluntarilor, pe care cu siguranță le-ați găsit în parbrizul mașinii dumneavoastră, să vă întrețineți în mod corespunzător locul în care vă parcați mașina.

Constatăm, că marea majoritate a dumneavoastră au înțeles demersul nostru de a face ca orașul nostru să fie mai îngrijit și și-au curățat parcarea, așa cum puteți observa din imaginile de mai jos, drept pentru care VĂ MULȚUMIM.

După cum bine știm, întotdeauna există și unele persoane care din rea voință, neștiință sau neputință nu au făcut acest lucru, cu toate că timpul pentru aceasta a fost suficient.

În consecință, ne vedem nevoiți ca începând de mâine, 16.07.2019, să trecem la identificarea celor care nu s-au conformat și să aplicăm măsurile legale de sancționare, în primă fază cu avertisment scris și un termen de 24 ore. În caz de neconformare celor în cauză le vor fi aplicate sancțiuni contravenționale cu amendă, între 400 și 1000 lei, conform HCL 58/2017.

Vă informăm, că acesta este modul de acțiune în absolut toate demersurile pe care le vom întreprinde în activitatea noastră, cu excepția celor rău intenționați.

Cu respect și speranță,
Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii.” este mesajul Poliției Câmpia Turzii pe pagina lor de facebook.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS