Actualitate

Două baze sportive se vor construi la Turda

În ședința extraordinară din 16 iulie, consilierii turdeni prezenți, au votat două proiecte de hotărâre ce vizează construirea a două baze sportive de ultimă generație, prin Compania Națională de Investiții.

Amplasamentul celor două baze sportive ar fi în zona actualului stadion și la Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu.”

Baza Sportivă de tip 1, care o să fie amplasată în Stadionul Municipial va cuprinde:
-Teren de fotbal omologat de UEFA și FRF (dimensiuni 105 m × 68 m ) cu nocturnă și tribune amenajate pentru 500 spectatori
-teren sportiv pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis (dimensiuni 20 m × 40 m)
-clădire administrativă și vestiare
-parcări pentru autovehicule și autocare.

Baza sportivă de tip 2 va avea în componență un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis (20×40) și o clădire pentru vestiare.

CNI urmărește derularea lucrărilor la cele peste 250 de alte obiective de investiții contractate în acest moment și își dorește realizarea în procent de 70% a lucrărilor pentru arenele din cadrul Euro 2020.

Administrația Matei reușește să ducă actul sportiv turdean mai sus cu o treaptă prin construirea acestor două baze sportive. Sportul este foarte imoortant pentru copii, iar atragerea copiilor către latura sportivă este importantă pentru o societate tot mai bulversată de tehnologia tot mai avansată.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS