Actualitate

Sfășiat de câini în Cartierul Șarât

O întâmplare halucinantă s-a petrecut în Cartierul Șarât, pe lângă liniile de cale ferată. Doi câini de talie mare, din poze par a fi ciobănești, pur și simplu au sfășiat un cetățean din Câmpia Turzii, locuitor în cartierul Șarât, mușcându-l grav de mână și de picior.

Întâmplarea s-a petrecut joi, 14 mai, pe terasamentul căii ferate.

Din spusele cetățeanului, în timp ce își lucra în grădină, lăsând poarta deschisă, doi câini mari au intrat în curte omului. La strigătele de alungare insistente, câinii au ieșit din curte. Cetățeanul, fiind în afara proprietății și aproape de poartă, a fost atacat și mușcat de mai multe ori.

După chinuri și lupte duse cu câinele, într-un final, a reușit să se ridice și să meargă la spitalul din Câmpia Turzii unde, i s-a administrat un vaccin antitetanos iar medicii i-au cusut rănile de la mână. Un vecin binevoitor l-a dus cu mașina la spital la Cluj Napoca unde i s-a făcut un vaccind antirabic. De asemenea, cetățeanul va face de mai multe ori acest vaccin la intervale recomandate de medicul infecţionist.

La un interval de jumătate de oră, un alt cetățean a fost atacat de cei doi câini în zona „Fabricii de Pâine”, în timp ce era pe bicicletă. Acesta a suferit o mușcătura de picior.

Spre surprinderea noastră, cetățeanul rănit grav nu dorește răul nimănui, vrea doar să afle a cui sunt sunt câinii pentru a știi dacă sunt vaccinați sau nu.

„Nu vreau decât să știu dacă sunt vaccinați, dacă sunt sănătoși, asta mi-au cerut și doctorii să aflu, dacă sunt vaccinați. Din două în două zile merg la pansat la chirurgie. Mi-au făcut și o mică incizie la picior pentru a curăța rana după care, la mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls. Vrem să știm a cui sunt câinii. Fiind pe zona CFR am solicitat și ajutorul poliției TF care ne-a acordat tot sprijinul pentru găsirea stăpânilor dar nu au găsit nimic până acum. ATENȚIE, câinii au proprietar, nu sunt vagabonzi”, ne-a declarat persoana în cauză.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS