Actualitate

SPERĂM SĂ NE VEDEM CURÂND LA TEATRU!

Ultimele două luni și jumătate au însemnat lipsa spectatorilor din sălile de spectacole și mutarea teatrului în online, eveniment fără precedent în istoria teatrului modern.
În lipsa contactului cu publicul spectator, actul artistic suferă: nu este tot una să vezi un spectacol în sala de teatru și apoi să-l vezi online (oricât de bine ar fi el filmat).
Teatrul Național Aureliu Manea din Turda a încercat în această perioadă să fie cât mai aproape de spectatori, iar actorii teatrului au recitat, cântat, dansat, mimat, au dezvăluit câte o părticică din universul casnic, s-au pus în ipostaze greu de imaginat tot din dorința de a nu întrerupe legătura energetică și spirituală creată în ultimii ani cu cei ce au trecut pragul teatrului.


Când scena TNAMT s-a mutat în online a început o nouă etapă la care trebuie să ne adaptăm cu toții: actori, tehnicieni sau spectatori deopotrivă.
Spectacolele difuzate în parteneriat cu Turda Tv în online s-au bucurat de un real succes în rândul publicului ajungând, conform statisticilor, în casele românilor din toată țara. Însă multe vizualizări au venit și din țări ca și Italia, Spania, Canada, America dar și Ghana sau Australia.
”Dragi spectatori, Teatrul Național Aureliu Manea Turda rămâne închis pentru spectacolele, evenimentele și activitățile culturale cu public până la apariția de noi reglementări din partea autorităților. Vă asigurăm că echipa teatrului face toate demersurile pentru reluarea treptată a activităților în condiții de siguranță. Păstrăm în continuare legătura cu publicul on-line pe facebook, prin e-mail sau telefonic. Sperăm să ne vedem curând la teatru, ne este dor de voi!” a spus managerul Cătălin Grigoraș.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS