Actualitate

ȘI Comuna Mihai Viteazu a COMEMORAT EROII

Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, este celebrată în fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului. Astfel, anul acesta, Ziua Eroilor a fost sărbătorită in comuna Mihai Viteazu,jud. Cluj în memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.


In Comuna Mihai Viteazu, jud. Cluj a fost marcată Ziua Eroilor, Primaria si Consiliul Local in colaborare cu Scoala ,,Mihai Voda,, organizând un ceremonial religios si depuneri de coroane.


Ceremonialul a început la ora 11.00 cu un serviciu religios pentru cinstirea eroilor patriei. Au avut loc depuneri de coroane la: Monumentul Eroilor, bustul marelui Voivod-Mihai Viteazul,eroul national-Avram Iancu, eroul sublocotenent aviator Oala Dumitru, de către reprezentanții autorităților locale si Asociatiei ,,Avram Iancu din Mihai Viteazu”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS