Actualitate

Silvia Circo: „Cine nu riscă, nu câștigă!”. Interviu cu proprietara cafenelei culturale Vis@vis din Câmpia Turzii

Silvia Circo este de departe o femeie ce nu renunță ușor, drept dovadă este faptul că și-a „reînceput” afacerea la care a visat încă din adolescență. De ceva timp, singura cafenea culturală din Câmpia Turzii își urmează cursul firesc, acela de a promova cultura și oamenii de valoare din Câmpia Turzii. Cafeneaua Vis@vis este un loc liniștit, intim, minunat, un loc unde poți petrece clipe deosebite alături de persoanele dragi.

De ceva timp promovăm tinerele talente și oamenii de succes din zona noastră, iar Silvia Circo este unul dintre oamenii de succes. Își duce afacerea la un alt nivel, sprijină artiștii și persoanele speciale și ori de câte ori i se cere ajutorul… ajută!
Așadar… un interviu cu Silvia Circo, o femeie de succes din municipiul Câmpia Turzii.

AS: Ce te-a determinat să deschizi o cafenea în Câmpia Turzii?

Silvia Circo: M-am nascut și am crescut în Câmpia Turzii și deși am locuit mai mulți ani în Cluj Napoca și București, acasă a rămas tot orașul ăsta mic. Sufletește am rămas legată de locurile natale și m-am întors acasă. Mi-am deschis propria afacere pentru că am dorit să fiu independentă din mai multe puncte de vedere și am vrut să îmi dovedesc că pot face ceva pentru mine și sufletul meu.

AS: Esti la a doua locație. Ce nu a mers la locația veche?

Silvia Circo: Lucrurile bune pot fi și mai bune. Dorința de a oferi mai mult m-a determinat să fac această mutare. Noua locație are în plus două terase închise și casa veche de peste 100 de ani, oferă un aer boem, rustic și intim cafenelei.

AS: Peste ce etape a trebuit să treci ca să ai propria afacere?

Silvia Circo: Singura etapa a fost teama de a risca. Sunt o persoană foarte calculată și asta m-a făcut să fiu rezervată și să am temeri. Dar le-am depășit. Cine nu riscă, nu câștigă.

AS: Cum este viața de femeie de afaceri, în Câmpia Turzii?

Silvia Circo: Viața, în general, este și grea și frumoasă, depinde care parte vrei să o evidențiezi. Atunci când ai propria afacere și investești nu doar material, ci și sufletește, totul este mai solicitant, dar atunci când îmi văd clienții mulțumiți, când visele devin realitate și totul prinde contur, nici un efort nu e prea mare.

AS: Ce avantaje ai față de alte locații?

Silvia Circo: Îmi doresc foarte mult ca timpul petrecut în localul meu să fie unul de calitate și să ofer amintiri frumoase, ca atare, terasa deschisă pe perioada caldă a anului va fi dotată cu grătar, ceaun și o instalație pentru paella. Am ales să investesc în așa ceva pentru că am tot mai multe evenimente private și cred că o petrecere e mai plăcută când este acompaniată și de un grătar sau/și ceaun, alături de persoane dragi.

AS: Ce evenimente se pot desfășura la tine
la cafenea?

Silvia Circo: De-a lungul vremii mi-au călcat pragul tot felul de clienți, din toate categoriile sociale și toți sunt bineveniți și tratați la fel de bine. Zilele de naștere și alte evenimente importante din viața clienților mei sunt găzduite tot mai des de localul meu. Dar, la suflet îmi sunt și vor rămâne artiștii plastici, pentru că împreună am pus bazele primei cafenele culturale din orășelul nostru, copiii cu nevoi speciale din cadrul Asociației Pro Assisto cu care am o relație specială pentru că ei sunt niște oameni speciali și Asociația ACIACC, condusă de Nicolae Lăcătuș, despre care se știe că este un om cu suflet mare și face foarte multe pentru comunitatea noastră.

AS: Ai probleme cu forța de muncă?

Silvia Circo: Cred că forța de muncă este o problemă pentru întreaga societate și nici eu nu sunt scutită. Cred că e nevoie de respect înțelegere, răbdare și deschidere din ambele părți pentru a face echipă bună.

AS: Mesaj pentru cei care doresc să îți calce pragul cafenelei!

Silvia Circo: Dacă îți place să ieși singur/singură sau cu prietenii într-un loc boem și liniștit, dacă îți place să fii deosebit și să încerci lucruri noi, cafeneaua Vis@vis este locul ideal.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS