Actualitate

Simulare în caz de accident

EXPERIMENT. Un șofer din Galați a fost supus astăzi, unei simulări de impact, în caz de accident rutier. Atenție! Simularea a avut loc la o vitezâ de cel mult 20 kilometri la oră, cu centură de siguranță.

Conducătorul auto a fost oprit de Poliția Rutieră, pentru că nu purta centura de siguranță. Polițiștii rutieri l-au sancționat conform legii, însă, pentru a-l „ierta” de amendă și a-i aplica avertisment si 2 puncte de penalizare, l-au invitat să participe la experiment, pentru a înțelege ce consecințe are lipsa centurii de siguranță în cazul unui impact. Soferul în culpă a fost de acord cu propunerea polițiștilor rutieri.

Ce a urmat, vă invităm să vedeți în imaginile următoare. Vă recomandăm să urmăriți cu atenție întreaga filmare si să vă gândiți bine atunci când vă urcați la volan fără să vă puneți centura de siguranță. Dumneavoastră si pasagerii din autovehicul. Viața are prioritate!

***

Experimentul a avut loc în cadrul acțiunii „Condu prudent. Alege viața!”, organizată de Rotaract Galați si Grupul Șoferilor din Galați.
Parteneri: Biroul Poliției Rutiere Galați si Pro FM Lider FM.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS