<
Social

Invitație la maratonul de înot din 13 aprilie la bazinul de înot Turda. Toate fondurile strânse în urma participării vor fi redirecționate către Sorin, un băiețel turdean care are nevoie urgenta de tratament

Rotary Club Turda în calitate de organizator, alături de Primăria Turda și Salina Turda în calitate de parteneri va invita la maratonul de înot din 13 aprilie la bazinul de înot Turda !

Toate fondurile strânse în urma participării vor fi redirecționate către Sorin, un băiețel turdean care are nevoie urgenta de tratament .Mai multe detalii sunt în atașamentul transmis.

Sorin are 4 ani și suferă de Diplegie Spastica Little (reprezintă o infirmitate motorie cerebrală ce apare din primele luni ale vieții, de cele mai multe ori la copiii prematuri sau victime ale unei nașteri dificile care a antrenat o insuficienta a oxigenării creierului. Copilul atins de sindromul lui Little are, în general, o dezvoltare intelectuala normală. Dar el prezintă o redoare extrem de marcată a membrelor inferioare și uneori, a membrelor superioare. Tratamentul constă în urmarirea copilului de către o echipă pluridisciplinară cuprinzând medic ortoped, kinetoiterapeutși specialist în reeducarea motorie). Toate fondurile strânse in cadrul acestui marathon caritabil vor fi redirecționate spre familia baiețelului în vederea tratamentului.

Participanţi: poate participa orice iubitor de înot, care poate să înoate fără materiale ajutătoare (colac, labe de înot etc.), indiferent de vârsta, sex, profesie sau nivel de performanță și au o stare de sănătate şi o pregătire fizică adecvată pentru participarea la un astfel de eveniment. Fiecare participant va face parte dintr-o echipă.

Nu este necesar ca participanţii să facă parte dintr-un club/asociaţie sportivă. Înscrierea se poate face în echipă sau individul fiind repartizat la o echipa.

Echipe: – o echipă este compusă din 8 sporitivi, cu maxim 4 rezerve. Fiecare echipă va avea un căpitan de echipă care va asigura comunicarea dintre organizatori şi membrii echipei. Pentru creşterea vizibilităţii evenimentului, fiecare echipă va putea avea un înotător invitat (persoane cu vizibilitate publică, reprezentanţi ai unor instituţii publice sau private) care va putea înota o singură dată, oricând pe perioada desfăşurării competiţiei. La competiţie se vor putea înscrie maxim 30 echipe, acestea fiind repartizate pe culoare și serii în ordinea înscrierii
Echipament: Este obligatorie utilizarea căştii de înot. Este recomandată utilizarea ochelarilor de înot.

Taxa de participare la competiție:
1. Pentru inscrierie individual repartizat la o echipă este de 50 lei/persoană.
2. Pentru Echipă este de minim 8 x 50 = 400 lei/ echipăși de maxim 12 x 50 = 600 lei/ echipă.
3. Notă: Dacă o echipa nu are minim 8 concurenti se poate inscrie in competiție achitând taxa minimă pentru o echipă (400 lei).
4. Plata înscrierii unei echipe se va face de către căpitanul echipei la secretariatul evenimentului, sâmbătă, 13 aprilie 2019.
5. Plata înscrierii unui sportiv individual se va face la secretariatul evenimentului, sâmbătă, 13 aprilie 2019.
– taxa de intrare 10 lei/persoană.
Toate sumele ce se vor aduna la această competiție vor fi virate încontul deschis pe numele Sorin Andrei Tehei.
Înscriere:-Pentru înscrierea echipelor în concurs căpitanii de echipă vor completa formularul de înscriere . La competiţie pot participa maxim 30 echipe. Înscrierea se va face în ordine cronologică. Dacă există înotători fără echipă, aceştia se vor putea înscrie individual; în funcţie de numărul acestora, organizatorii vor putea forma una sau mai multe echipe, criteriul aplicat fiind cel cronologic (în ordinea înscrierii). Echipele înscrise (complete) au prioritate în faţa echipelor formate de organizatori din înotători individuali.

Pana astazi 10.04.2019 sunt inscrise 15 echipe cu peste 130 de participant din ClujNapoca, Baia Mare, Bistrita si Turda.

Castigatorii vor fi recompensati cu diplome, medalii si premii in valoare totala de 2800 lei, dar poate cel mai important aspect va fi ajutorul pe care il vor oferi indirect catre Andrei si familia lui.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS