Social

Pe jos, de la Cluj la București, în semn de protest!

Un grup de clujeni, curajoși și patrioți, vor merge timp de 10 zile, pe jos, la mega-prostestul #rezist, desfășurat la București, în data de 20 ianuarie!

 

„Dacă noi reușim să mergem din Cluj până în Bucuresti pe jos, înseamnă că orice bucureștean poate să coboare din bloc să manifeste. Acum câteva luni de zile au fost în Piață 300.000 de oameni, acest lucru trebuie să se repete. Prin acțiunea noastră sperăm să punem umărul la îndreptarea unor erori care sunt pe cale să se producă, mă refer la legile legate de justiție, problemele economice ale României sunt destul de grave și se pare că se vor agrava în viitorul apropiat. Tot ce putem face este să tragem un semnal de alarmă, să ieșim în stradă, să manifestăm civilizat, fără violență, cu legea de partea noastră”, a declarat unul dintre clujeni!

 

Din surse, mâine în jur de ora 10:30-11:00, cei 5 clujeni o să ajungă prin Câmpia Turzii! Dacă sunteți prin zonă, poate reușim să îi așteptăm cu un ceai fierbinte!

(Adrian SOPORAN)

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS