Social

Țeapă pentru pensionarii din România?

Medic de familie: “Care mama voastră creşteti pensiile dar nu le spuneţi pensionarilor care v-au votat că nu mai pot beneficia de compensarea de 90% dacă depăşesc cu 1 leu limita de 900 lei??!! De ce ne lăsaţi, mă, pe noi, cei care intră în contact primul cu pacientul să îi explicăm asta?! De ce trebuie…”

 

Tot mai mulți pensionari se plâng că după mărirea de la 1 iulie trebuie să plătească mai mult pentru medicamente deoarece depășesc plafonul.

 

Cristian Sima: Pensionarilor, aţi Votat Dragnea? V-au mărit pensiile? Acum veţi suferi când vă veţi duce la doctor, nu v-au spus? Ghinion!!! Iar peste un an nici pensiile astea nu le veţi mai lua.

 

Jurnal de cabinet -fragment dr Roxana Ganciu

“Care mama voastră creşteti pensiile dar nu le spuneţi pensionarilor care v-au votat că nu mai pot beneficia de compensarea de 90% dacă depăşesc cu 1 leu limita de 900 lei??!! De ce ne lăsaţi, mă, pe noi, cei care intră în contact primul cu pacientul să îi explicăm asta?!”

 

De ce trebuie, ma, …….. sa inghit eu toate insultele si nemultumirile pacientilor ca v-ati gindit voi, niste paraziti, sa-i mintiti ca le cresteti caliatatea vietii cu 5 lei, dar vor plati ,de fapt mai mult pentru medicamente?! de ce eu, medicul de familie trebuie sa explic toate marsaviile pe care le faceti voi?

 

De ce sa platim , ma, noi, penalizari ?? De ce ne impuneti ma, limite in activitatea noastra? Ne cunoastem limitele stim ce, cum, cind sa dam, sa trimitem catre alte specialitati ! De ce sa ma injure pe mine mama copilului pe care ortopedul nu l-a primit la spital pentru ca nu i-am dat al doilea bilet de trimitere in aceeasi luna??

 

De ce sintem noi medicii de familie cei care luam toate bobirnacele? Unde sinteti toti cei care ne reprezentati ?? Unde sintem noi, toti medicii de familie si ce ne dorim? Sa inghitim in continuare toate insultele sau mai avem o urma de coloana vertebrala ?”

 

  1. Este perfect adevărat. Mă îngrijesc de mama mea bătrână și chiar asta se întâmplă. I-a dat putin peste 60 de lei, atât cât să sara peste pragul sub care se compenseaza medicamentele. Adică îi ia mai mult decât i-a dat.

 

Alin Brasov  E drept că au mințit, am un caz cu un prieten a cărui mamă este dependentă de insulină și surpriză … nu mai este compensată 100%

 

Anadir Levant Interesanta abordare, până acum cât a fost plafonul la compensarea de 90% era mai mare sau cum ca nu inteleg?

 

Dorina Popescu Compensarea de 90% se acordă pensionarilor care au o pensie mai mică de 900 de lei. Asta înseamnă, de exemplu, că un pensionar care până la 1 iulie avea o pensie de 850 de lei, după majorarea cu 10%, depășește plafonul de 900 de lei și nu mai poate beneficia de compensație.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS