Special

Câmpia Turzii are o canisă de Ciobănesc German, Von del Blaro, singura din zonă

Câinele este prietenul omului. De ala aceasta frază începem acest articol. Câmpia Turzii are din 2012, lucru mai puțin cunoscut pentru cetățeni, o canisă de Ciobănesc German, Von del Blaro, singura din zonă.

Acest lucru s-a întâmplat din dorința a două persoane care iubesc într-un mod special câinele Ciobănesc German.

Gabor si Katy au pus bazele acestei canise și chiar au denumit-o după prenumele celor doi copii: Blanka și Robert. (BLARO)

 

Pe parcursul anilor, munca lor asiduă a început să fie recompensată de premii, trofee, cupe, câștigate la competițiile naționale și internaționale.

Am întrebat care sunt detaliile pe care juriul le punctează în momentul în care desemnează câștigătorul. Am rămas surprins.

 

Juriul nu trebuie doar să compare câinii între ei, ci să-i acorde fiecărui patruped un calificativ care e în raport direct cu toate caracteristicile rasei. Standardul acceptat descrie toate trăsăturile fizice pe care trebuie să le îndeplinească animalul, precum: echilibrul, greutatea, dimensiune ochi, urechi, cap, bot, mustăţi, dinţi, blana, culoarea, coada: felul în care se arcuieşte şi este ţinută, prezentarea câinelui, relația dintre câine-stăpân, comportamentul câinelui și lista poate continua.

 

În acest moment, canisa Von del Blaro se pregătește intens pentru a participa la campionatul mondial din luna septembrie, care se va desfășura în Germania, de unde Ziarul21 vă va ține la curent cu tot ce se va întâmpla.

Acest campionat este unul de mare anvergura unde vor participa concurenți din toate zonele lumii, însă proprietarii canisei Von del Blaro sunt încrezători în șansele lor și cred că se pot întoarce acasă cu titlul mondial.

 

„Faptul că acest câine este unul loial, protector, inteligent, muncitor, echilibrat, tenace, ne-a determinat să achiziționăm și noi un exemplar, iar de acolo până la perfecționare și extindere nu a fost decât un pas. Câinii din Canisa Von der Blaro fac parte integrală din viața familiei noastre, și asta datorită calităților rasei care permit să se formeze o legătură deosebită între om și animal (Ciobănesc German). Dacă doriți să încercați și dumneavoastră acest sentiment minunat vă invităm cu drag să treceți pragul canisei Von der Blaro”, au declarat Gabor si Katy Nagy.

 

Pentru detalii, monte, vânzări și informații, puteți vizita site-ul www.vondelblarokennel.com

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.