Social

Turdean bătut de socru în timp ce încerca să-şi convingă soţia să se întoarcă la el!

Valer Bercea e un bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Turda, lucrător la un hypermarket din oraş, căsătorit de vreo zece luni cu Maria, o femeie cu trei ani mai tânără decât el. Înainte de Paşte aceasta l-a părăsit şi de atunci Valer face orice ca să o aducă înapoi în căminul conjugal. Însă încercarea lui de a o aduce la „liman” s-a sfârşit dezastruos zilele trecute: pe când încerca să o convingă de dreptatea lui a apărut socrul, înarmat cu o bâtă de baseball care, ajutat de-un amic, i-a administrat ginerelui o corecţie de o violenţă ieşită din comun.

 

Valer, un ins atletic, şchiopătând puternic, îşi caută un scaun potrivit în sala de aşteptare a I.M.L.Cluj ca să-şi sprijine piciorul care-l doare. Mărturiseşte deschis că a fost victima unei bătăi în ziua precedentă, în zona străzii Zorilor din municipiu. După care începe să detalieze întreaga tărăşenie: „Maria, soţia mea cu care m-am căsătorit, din iubire, cu doar nouă-zece luni în urmă, m-a părăsit înainte de Paşte şi s-a mutat în chirie. Când a plecat am ajutat-o chiar să-şi ducă lucrurile în locuinţa respectivă, rugând-o să se gândească bine ce face şi urându-i să-i dea Dumnezeu gândul cel bun. Luni seară, pe la ora şase, mă întîlnisem cu ea şi încercam să o conving să se întoarcă la mine. Brusc, a apărut lângă noi – încă, socrul meu, că n-am divorţat deocamdată – pus pe ceartă. I-am spus, frumos, că n-am ce vorbi cu el şi am treabă doar cu soţia mea. Moment în care a apărut un alt bărbat –  nu-mi dau seama dacă-i vorba cumva chiar de prietenul soţiei – la care am luat-o la fugă, nedorind să intru în conflict cu ei, fiindcă mi-a fost groază să nu-mi pierd cumpătul şi apoi să-i distrug pe amândoi în bătaie. Am fugit, aşadar, însă am fost ajuns din urmă şi pus la pământ de nişte lovituri căpătate din spate. Apoi, aflat la sol cei doi m-au lovit cu picioarele, peste tot, după care socrul, ca să „definitiveze” operaţiunea a început să mă croiască peste spate şi picioare cu o bâtă de baseball. Atâta de tare m-au bătut încât acum abia mă mai pot mişca. Şi, la plecare, celălalt mi-a luat telefonul mobil – probabil ca să nu pot suna la poliţie”.

 

Bărbatul mărturiseşte că după ce şi-a mai revenit puţin a luat un taxi şi s-a prezentat la poliţie, însă nefiind niciun poliţist diponibil să-i ia declaraţie a fost sfătuit să se întoarcă a doua zi, având la el şi un certificat emis de către I.M.L.Cluj. Apoi, ajuns acasă, s-a simţit atât de rău încât a chemat ambulanţa, find transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Turda, unde a fost supus unui examen neurologic.

 

Între timp este poftit în cabinetul de consultaţii de unde se întoarce, rapid, cu un certificat medico-legalîn care medicii i-au recomandat, deocamdată, 3-4 zile de îngrijiri. Explică, Valer, înainte de a părăsi sediul I.M.L.: „N-au apucat la Spitalul Municipal Turda să-mi facă radiografie la picior, dar o să-mi fac la un cabinet particular, imediat după ce ies de aici, fiindcă sunt sigur că piciorul mi-e fracturat. Totuşi, ce mă obsedează cel mai tare în toată această situaţie e faptul că socrul – ins autoritar, abuziv şi băgăreţ – s-a amestecat între noi, probabil deranjat şi de faptul că ştiu de la fiică-sa amănunte legate de trecutul său, deloc elegante, ca să zic aşa. Nu detaliez, din respect pentru soţia mea, pe care o iubesc mult şi sper din tot sufletul să se întoarcă la mine”.

 

Piciorul lovit al lui Valer

„Turdeanul a depus plângere împotriva fostului socru şi a unui alt bărbat, pentru loviri şi alte violenţe şi furt. La această oră se fac cercetări în vederea clarificării tuturor aspectelor sesizării”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J.Cluj.

sursa. Gazeta de Cluj

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS