campanie campanie
Social

Video: Tragedie la Turda! Copil decedat după ce a fost strivit de o ușa metalică

Un copil de doi ani, din Turda, a decedat luni în jurul orei 12:00, după ce a fost strivit de o ușă metalică. Medicii de la Spitalul Municipal Turda s-au chinuit să-l readucă la viață pe micuț, dar totul a fost în zadar, scrie ZiarulClujean.ro, care menționează că un locatar al blocului și-a schimbat ușa de la intrarea în apartament, în urmă cu două zile, iar pe cea veche a rezemat-o pe peretele holului. Astăzi, micuțul, alături de mama lui, ar fi iesit în fața blocului alături de alți vecini, iar la un moment dat au intrat în bloc să ia un pahar cu apă, iar copilul a urmat-o. Dintr-o dată, spun locatarii, s-a auzit un zgomot puternic și au intrat în scară să vadă ce s-a întâmplat. Vecinii l-au găsit pe micuț strivit de ușa metalică din hol.

“În jurul orei 12:15, pe strada Calea Victoriei, din Turda, în scara interioară a blocului ar fi căzut o ușă metalică, ce era rezemată de perete, peste un minor de 2 ani. Victima a fost transportată la Spitalul Turda și a fost declarat decesul“, precizează pentru Ziarul Clujean, Carmen Pompas, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

sursa foto: Inturda.ro

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS