Actualitate

Solinox și-a redeschis magazinul din Câmpia Turzii

Primul show-room specializat pe produse din domeniul HoReCa din zona Turda-Câmpia Turzii, SOLINOX  Câmpia Turzii și-a redeschis porțile în centrul orașului, lângă restaurantul Central.

Paleta produselor care se pot găsi la noul show-room este una diversificată. Aici se pot găsi produse profesionale pentru restaurante, cafenele și hoteluri, însă și o gamă largă destinată produselor de uz casnic. Practic tot ceea ce înseamnă gama de tacâmuri, pahare, porțelan, accesorii și echipamente de bucătărie.

„Avem o colaborare frumoasă de peste 4 ani cu Emag unde avem spre vânzare peste 200 de produse Solinox. De asemena avem și 4 agenți de vânzări care vor încerca să acopere zona Transilvania și Banat. Avem în planul de dezvoltarea a firmei, construirea unui depozit logistic în Parcul Industrial Câmpia Turzii ” a precizat pentru Ziarul 21, Mugur Prahoveanu, directorulul show-room Solinox Câmpia Turzii.

„Este singura relație comercială care s-a păstrat ca urmare a relațiilor de înfrățire între Câmpia Turzii și orașe din alte țări. Doar prin dezvoltarea mediului antreprenorial putem vorbi despre dezvoltarea orașului. Firma pe care o dețineți, practic a închis Parcul Industrial Câmpia Turzii. În acest moment parcul este plin și sper să aducă beneficii cetățenilor municipiului Câmpia Turzii” a declarat primarul Dorin Lojigan, prezent la inaugurarea acestui show-room.

Solinox Câmpia Turzii vine cu oferte promoționale săptămână de săptămână. Calitatea superioară a produselor Solinox fac din magazinul de la Câmpia Turzii cel mai profesional show-room din zonă.

Vino în magazinul Solinox din Câmpia Turzii și convinge-te de calitatea produselor noastre. Descoperă paleta de produse iar consultanții noștri te vor ajuta să alegi ce-i mai bun pentru nevoile tale.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS