Actualitate

Bărbatul care s-a bătut cu polițiștii din Campia Turzii mai rămane 30 de zile după gratii

Bărbatul din comuna clujeană Luna care în luna aprilie provoca un scandal într-un spital din Câmpia Turzii, agresând agenții de poliție și avariind caroseria unei mașini aparținând Poliției Locale mai rămâne 30 de zile după gratii, după ce magistrații Tribunalului Cluj i-au respins acestuia contestația împotriva încheierii Judecătoriei Turda, care prelungea măsura arestului preventiv, scrie BZC.

 

„În baza art. 4251 alin. (7) pct. (1) lit. b) raportat la art. 205 C.pr.pen. respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul R. A. B., împotriva încheierii penale nr. 270/13.05.2020 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Turda, prin care s-a menţinut măsura arestării preventive. În temeiul art. 275 alin. (2) C.pr.pen. obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare în calea de atac a contestaţiei.”, se arată în încheierea judecătorilor clujeni..

Bărbatul a fost inițial reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv, după ce a provocat un scandal atât cu polițiștii locali cât și cu cei de la Poliția Națională, rupând epoletul unui polițist local și a avariind caroseria mașinii de Poliție Locală.

”La data de 19 aprilie a.c., Poliția Locală Câmpia Turzii a fost sesizată de către personalul Spitalului  din Câmpia Turzii despre faptul că, un bărbat a pătruns fără drept în curtea spitalului, unde adresează  cuvinte și expresii jignitoare personalului medical.

Citește întreaga știre AICI

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS