Special

Aparatură medicală donată de Rotaract Turda, secției de Pediatrie/video

Rotaract Turda, prin președinta Timea Kirsch și câțiva membri ai acestui club au donat secției de Pediatrie din cadrul spitalului municipal Turda, aparatură medicală în valoare de 8000 lei. Șefa secției de Pediatrie, dr. Filip, a rămas impresionată de gestul făcut de către cei de la Rotaract și le mulțumeşte fiecărui membru implicat, pentru că această aparatură era necesară pentru toți copiii internați din această secție.

“Împreună cu colegii mei minunaţi, am reușit astăzi să ducem la bun sfârșit realizările proiectului “O cană de fericire”, realizat în luna decembrie. În urma proiectului am adunat o suma de 8000 lei, o sumă impresionantă pentru municipiul Turda, iar noi, întregul grup, vrem să mulțumim fiecarui om care a donat la căsuța noastră și a servit o cană de feiricire, pentru că

datorită lor am ajuns aici.

Această “cană de fericire” s-a materializat în aparatură medicală, stetoscoape, aparat de aerosol, otoscoape”, a declarat Timea Kirsch, președintele Rotaract Turda.

Acești tineri frumoși, inimoși, instruiți, care au aderat la acest proiect și l-au dus la bun sfârșit, au depus eforturi și au reușit în cele din urma să le materializeze. Au donat aparatura medicală, foarte necesară, pentru secția de Pediatrie iar actul medical va fi îmbunătățit și datorită acestui gest al Rotaract Turda. O zi frumoasă pentru spitalul turdean și pentru secția de Pediatrie”, a completat președintele Rotary Turda, Vasile Mănăilă.

Clubul Rotary este cunoscut pentru implicarea în proiectele sociale din rândul comunității turdene, fiind un ajutor de nădejde implicit pentru administraţia locală Turda.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS