<
Fotbal

Scor-fluviu la Turda! Sticla Arieşul Turda s-a impus fără probleme în faţa celor de la CFR Dej. Sticla Arieşul Turda- A.S CFR Dej 11-1 (6-0)

Sâmbătă, în ultima zi a lunii martie, Sticla Arieşul Turda a primit vizita formaţiei A.S CFR Dej într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul XX. Veniţi după o pauză forţată, turdenii aveau nevoie de o partidă care să-i „revigoreze” şi să-i motiveze, dat fiind faptul că obiectivul lor e unul foarte clar: promovarea în Liga a III-a.

În faţa unui adversar modest, turdenii n-au avut nicio emoţie aşa că recitalul golurilor avea să înceapă.

Primul gol a venit în minutul 4. După o pasă primită de la Chişu, Savu a trimis pe partea dreaptă pentru Adrian David, care a reluat din interiorul careului fără şansă pentru portarul oaspeţilor.

Două minute mai târziu, Savu a pasat în adâncime pentru Bituleanu, iar acesta l-a servit perfect pe Chişu care a îndeplinit o simplă formalitate.

Minutul 20 şi  Chişu a trimis în zona centrală pentru Florin Dan, acesta a întors în faţa porţii pentru Bituleanu care a înscris golul cu numărul 3.

În minutul 22 tabela de marcaj afişa 4-0. David, aflat pe partea dreaptă, a pătruns  în careu şi a trimis în spate pentru Florin Dan, care a reluat de la 10 metri lăsându-l fără replică pe goalkeeperul oaspeţilor.

Patru minute mai târziu,  David a trimis pentru Chişu, care, în poziţie de 1-1 cu portarul oaspeţilor, s-a „jucat” puţin cu acesta şi a punctat pentru 5-0.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 42. Chişu a centrat în faţa porţii şi Ionescu a înscris pentru 6-0.

După reluare, în minutul 55, Bituleanu a profitat de o eroare în defensiva dejenilor şi a punctat pentru 7-0. Ionescu a reuşit dubla în minutul 63, iar Silaghi a înscris golul cu numărul 9 pentru formaţia lui Artur Podar.

În minutul 79, Victor Soporan a profitat de o nouă eroare în defensiva oaspeţilor şi a punctat pentru 10-0. Singurul gol al echipei vizitatoare a venit în minutul 82, dar turdenii au avut ultimul cuvânt de spus în minutele de prelungiri când Mărie a închis scorul pe tabela de marcaj. S-a încheiat 11-1 şi pentru Sticla Arieşul Turda urmează vineri, 6 aprilie, confruntarea cu Viitorul Feleacu.

„Sunt bucuros că am reușit să ne facem jocul și să marcăm foarte repede, lucru care ne-a făcut jocul ușor. Chiar aveam nevoie de un meci să ne reintrăm în formă, am avut o pauză cam mare de la prima etapă și aveam nevoie de un joc bun ca cel de astăzi. Sper să o facem la fel de bine și în etapa următoare”, a declarat, pentru Ziarul 21, David Adrian.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS