<
Special

Care sunt diferențele între a cosmetiza o mașină și a o spăla

Dacă proprietarii mașinilor obișnuiesc a-și spăla mașina din ce în ce mai des pentru ca mașina în care și-au investit banii să arate cât mai bine (nouă), ei (n.r. șoferii) au început să investească din ce în ce mai mult în diferite soluții „miraculoase” cumpărate de pe internet care nu întotdeauna își au efectul dorit.

Spălătoriile auto, de asemenea investesc bani în soluții profesionale, care își au efectul dorit, spală mașinile extrem de bine, însă există totuși o dorință a șoferilor care încă nu este îndeplinită pe deplin, și anume mașina să arate în interior ca și nouă!

Se poate ca mașina dumneavoastră să arate ca și nouă în interior?

De cele mai multe ori tapițeriile mașinilor, dar și scaunele ori bancheta suferă de diferite accidente: cineva a scăpat cafeaua pe banchetă ori sucul, ori alte substanțe care au lăsat în urmă pete urâte care prin simpla lor spălare nu au putut fi îndepărtate. Fumul de țigară de asemenea schimbă culoarea tapițeriilor, deși nu ne dăm seama (acest lucru se întâmplă treptat).

Există totuși o soluție pentru aceste probleme?

Cu siguranță, DA! și această soluție se numește cosmetică auto. Din fericire pentru noi, profesioniştii în acest domeniu sunt chiar la o aruncătură de băț de noi, în Câmpia Turzii, se numesc AUTOCLEAN, iar marele avantaj al lor este faptul că ei se deplasează la domiciliul dumneavoastră pentru a vă cosmetiza mașina.

Ce este de fapt cosmetizarea mașinii?

Cosmetizarea unui autovehicol este defapt o curățare în detaliu a mașinii. Putem spune că este igienizarea și „transformarea” mașinii din „rău” în „bine”, se îndepărtează atât mizeria, petele dar și particulele care nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar care ne pot provoca multe neplăceri.

Pentru cine este recomandată cosmetizarea mașinii?

Cosmetizarea unei mașini este recomandată în primul rând acelor șoferi care-și prețuiesc mașina, cărora le pasă de propria mașină, apoi este recomandată mașilor care au tapițeria, ori bancheta, ori scaunele vizibil pătate, dar și acelor mașini care doresc transformarea interiorului mașinii din cel actual în unul nou.

Avem nevoie de o cosmetizare a mașinii?

Cosmetizarea mașinii este recomandată cel puțin o dată la 6 luni, igienizarea sa în principal, iar cosmetica cel puțin o dată la un an de zile.

Cine sunt cei recomandați în acest scop?

Recomandarea noastră este să alegeți pe cei mai buni, iar pentru a ajunge la cei mai buni trebuie să urmărim ce utilaje folosesc, ce soluții folosesc,  ce recomadări au în spate de la clienți și rezultatele obținute. AutoClean din Câmpia Turzii, după o investiție impresionantă în cele mai bune utilaje pentru a atinge cele mai bune performanțe, folosește doar gama AutoSmart, sunt produse specializate în domeniul cosmetizării, firma mamă este din Anglia, iar România, prin AutoClean a devenit a 14-a țară în care produsele AutoSmart sunt prezente. Despre produsele AutoSmart cunoaștem faptul că printre rolurile lor îl au și cel de a proteja mașina, un lucru pe care AutoClean îl respectă cu strictețe.

Diferența dintre soluțiile create în România comparativ cu cele create în Anglia este enormă. Dacă este să comparăm, 1 l de soluție creată în România echivalează cu 10 ml de soluție concepută în Anglia. Soluțiile sunt foarte concentrate și profesionale și sunt într-o gamă foarte largă pentru fiecare tip de material, pentru piele, pentru tapițerie, pentru plastice, pentru polish, pentru jante.

AutoClean – cosmetizarea mașinii chiar acasă la tine este acum disponibilă apelând numărul de telefon: 0740-887 573.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS