Special

Câștigătorii concursului „Ziarul 21 te trimite la iarbă verde!” au fost premiaţi

„Ziarul 21 te trimite la iarbă verde!”, a fost concursul verii lansat de Ziarul 21, unde au fost oferite ca și premii: 7 grătare plus 7 umbrele pentru picnic plus șapte cadouri surpriză pentru șapte dintre cititorii Ziarului 21. Cadourile surpriză au fost sacii cu cărbune plus 7 lăzi frigorifice (iar înăuntrul lor încă o mică surpriză (mititei) gustată din plin de câștigători)

Cei șapte câștigători ai concursului de la Ziarul 21 au fost: Popa Sebastian Cosmin din Turda, Crișan Sorina Ioana din Turda, Pârvu Bogdan, din Turda, Goia Marcel, din Câmpia Turzii, Drăgan Lucreția din Câmpia Turzii, Morar Mihai din Câmpia Turzii și Boar Nicoleta Angela din Câmpia Turzii.

“Este a doua oară când câștig, în decembrie am câștigat porcul (vreau să vă zic că a fost un porc de carne, am scos foarte multă carne din el, am avut niște sărbători îmbelșugate datorită Ziarului 21), iar acum am câștigat la concursul verii. Sunt un cititor fidel, de obicei noi ne începem lunea cu Ziarul 21, un ziar care ne informează și un ziar care ne premiază. Sunteți cei mai tari!“, ne-a declarat unul dintre câștigători.

“Este un ziar care se citește, este un ziar care ne informează, este un ziar care se caută, felicitări pentru ceea ce faceți și mulțumesc Ziarul 21 pentru cadouri!”, a fost și reacția unui alt câștigător.

“Citesc Ziarul 21 de la prima lui apariție, lunea eu și colegii de muncă ne începem ziua cu Ziarul 21, mai apoi la pauza de cafea dezbatem ca la televizor pe baza articolelor din ziar, nu este prima dată când câştig, sper că nici ultima, dar cu siguranță o să citesc Ziarul 21 până la adânci bătrâneți”, ne-a mai declarat un alt câștigător.

“Citesc Ziarul 21 atât în varianta electronică, cât și în cea scrisă, este altceva când deschizi ziarul și-l citești, nu am mai participat până acum la concursuri, însă acum am zis să încerc, aveam nevoie de un gratar și uite că am câștigat un grătar și multe alte cadouri pe lângă. Sunteți minunați!”, a fost reacția uneia dintre câștigătoare.

Concursurile și premiile de la Ziarul 21 continuă, concursul lunii septembrie: “Ziarul 21 te pregătește de școală” vine cu șapte ghiozdane pline cu rechizite școlare pentru ciclul primar. Decupează talonul de concurs de la pagina 21 și intră în concurs. Ziarul 21- ziarul care te prinde! Succes!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS