<
Special

Dorin Lojigan: „Absolvenţi ai claselor a XII-a vă felicit pentru tot ceea ce voi aţi realizat în anii de liceu!”

Sentimentul de mândrie trăit de absolvenţii de liceu este unic. Ultima strigare de catalog, ultimul clopoţel, ziua festivă de încheiere a liceului, evenimente dominate de emoţii de bucurie şi satisfacţie le trăim cu toţii: elevi, profesori, părinţi, bunici, practic întreaga comunitate.

Absolvenţi ai claselor a XII-a vă felicit pentru tot ceea ce voi aţi realizat în anii de liceu, vă felicit pentru cunoaşterea acumulată, pentru implicarea în viaţa comunităţii locale. Profund respect cadrelor didactice şi înaltă consideraţie părinţilor.

La fiecare sfârşit de drum se deschide un altul, mai luminos. Noi, comunitatea locală,  v-am creat oportunităţile. Alegerea de a vă urma visurile vă aparţine.

Examenele de bacalaureat care vă aşteaptă să vă fie încununate de succes!  Să fiţi deschişi şi încrezători la experienţe de viaţă noi, care să vă aducă  împliniri depline!

Vă îndemn să studiaţi, să vă îmbogăţiţi cunoştinţele prin urmarea de studii superioare, să vă urmaţi visurile, să aveţi curajul de a acţiona pentru împlinirea lor!

Fiţi responsabili! Sunteţi partenerii noştri!

 

Dorin Nicolae LOJIGAN

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS