<
Administraţie

Ședință extraordinară la Câmpia Turzii. Consilierii PSD au ales să lipsească

Ședința extraordinară la Câmpia Turzii de joi, 8 iunie, a fost o ședință foarte importantă ținând seama de primul punct de pe ordinea de zi și anume înființarea serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân. Toţi cei cinci consilieri PSD au ales să lipsească, Astfel, dintr-un total de 19 consilieri locali, au fost prezenți 12.

Chiar dacă nu ne place, când vorbim de câini fără stăpân, ne aducem aminte de incidentul foarte grav în care un copil a fost sfâșiat de câini la Câmpia Turzii cu câteva luni în urmă. Încă de la acel incident, primarul municipiului a promis că va grăbi procedurile de rezolvare a acestei grave probleme de la Câmpia Turzii, moștenire de la un mandat la altul.

Deși la ora incidentului toată Câmpia Turzii a fost foarte revoltată de acest cumplit fapt, revoltă amplificată și de poziția consilierilor PSD de la Câmpia Turzii,  totuși ei au ales să lipsească de la această ședință.

Cu 12 consilieri locali prezenți ședința a fost statutară, iar la începutul ședinței Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii a ținut să mulțumească partidelor care au înțeles importanţa acestui proiect și au fost prezenți la ședință, şii anume consilierii PPUSL, UDMR, PMP și PNL (mai puțin Georgeana Sima și Mihai Pătruțiu).

Proiectul a trecut în unaminitate de voturi, astfel Câmpia Turzii mai face un pas important în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân, însă peste toate acestea rămâne atitudinea rușinoasă a consilierilor PSD Câmpia Turzii, care așa înțeleg să-și respecte angajamentul luat în fața cetățenilor care i-au trimis în Consiliul local.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS