Special

Iepurașul a venit mai repede la Tabaco. Ei sunt câștigătorii din această lună

Tabaco, prima tutungerie din Câmpia Turzii, și-a premiat câștigătorii tombolei din luna martie, cu o săptămână înaintea sărbătorilor de Paște, deci putem afirma că Iepurașul a venit mai repede la Tabaco.

Astfel: Măriuță Maria Rodica, Sălciuan Ana și Ploscar Florin au fost norocoșii lunii martie la Tabaco Câmpia Turzii unde au câștigat: un cuptor electric, un aparat de gătit cu aburi și un set de 19 farfurii.

“Am știut că odată și odată o să câștig, am văzut cum lună de lună câștigă aici o mulțime de lume, și am zis că și mie o sa-mi vină rândul și uite că acum plec acasă cu un așa cadou. Sunt clientă la Tabaco de când s-a deschis, de aici ne cumpărăm multe, tot aici ne plătim facturile și acum tot aici suntem și premiați. Vreau să vă spun că aici aveți cea mai bună cafea vrac, îmi place că înainte de toate puneți calitatea pe primul loc. Mulțumesc Tabaco pentru cadou!”, a fost reacția primei câștigătoare.

“Noi așa ne-am învățat să ne începem ziua cu ziarele de la Tabaco, tot așa ne este în obicei să ne plătim facturile tot aici, iar acum tot de aici câștigăm. Mulțumesc mult Tabaco pentru cadou”, a fost reacția celei de-a doua norocoase.

“Mulțumesc mult de asemenea cadou, nu mă așteptam, sincer, deși mi-am făcut un obicei din a-mi face cumpărăturile aici, și completez lună de lună taloanele la tombolele dumneavoastră, nu mă așteptam să câștig. Mulțumesc mult”, a fost reacția ultimului câștigător.

Poți fi și tu unul dintre câștigătorii noștri în luna aprilie, când premiile constau într-un set de oale de inox, un set de 19 farfurii și un grătar pentru pic-nic. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru fiecare factură plătită la Tabaco, pentru fiecare bilet loto jucat în agenția noastră, pentru fiecare cumpărătură de peste 20 lei și pentru fiecare Ziarul 21 cumpărat de la noi, se oferă gratuit câte un talon pentru tombolă. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS