<
Special

Luna iunie cu noroc, la Tabaco. Iată câştigătorii tombolei

Tombola lunii iunie și-a aflat câștigătorii, unde Tabaco a pus în joc un trimmer de tuns iarba, un grătar pentru iarbă verde și un ventilator cu picior. Astfel Pitea Olimpia, Lazăr Rusalina și Mureșan Mihai au fost norocoșii câștigători.

“N-am mai câștigat niciodată până acum, nici nu mi-am încercat norocul, dar am văzut lună de lună cum la Tabaco câștigă ofoarte multă lume și am zis să încerc, nu mă costă nimic, poate într-o zi o să fiu si eu între câstigători, iar acum mi-a venit rândul. Aici îmi plătesc facturile, aici îmi fac cumpărăturile și tot de aici acum am câștigat, mulțumesc mult Tabaco”, a fost reacția primului câştigător.

“Mi-am făcut un obicei de a-mi plăti aici facturile, tot de aici îmi fac și cumpărăturile, se știe doar că aici este cea mai bună cafea vrac din oraș, iar acum am câștigat, am completat taloanele la insistențele doamnelor de la magazin, n-am crezut că o să câștig chiar eu, mulțumesc mult Tabaco”, a fost ce-a de-a doua reacție.

Câștigătoarea celui de-al treilea premiu se află în concediu, iar noi DA, îi dăm asigurări că este adevărat și chiar a câștigat și o așteptăm la întoarcerea din concediu pentru a-și ridica premiul.

Tombolele lunare continuă la Tabaco, unde în luna iulie sunt puse în joc: un grătar pentru picnic, un ventilator cu picior și o piscină de 1000 litri. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru fiecare cumpărătură sau pentru fiecare factură plătită la noi sau pentru fiecare bilet loto ori loz în plic se oferă gratuit câte un talon pentru tombolă. Mai multe taloane completate, mai multe șanse de câștig. Succes!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS