<
Special

Clubul Rotary Câmpia Turzii intră în cel de-al patrulea an de existenţă

Astăzi, 1 iulie 2017, începe anul rotarian 2017-2018, pentru rotarienii din  întreaga lume.  Clubul Rotary Câmpia Turzii intră în cel de-al patrulea an de existenţă şi ne propunem, ca anul rotarian care începe azi, să fie la fel de plin de realizări ca şi ceilalţi ani. Acest lucru se va întâmpla, cu siguranţă, în primul rând datorită faptului că membrii clubului formează o echipă unită, o adevărată familie.

 

Au fost mai multe proiecte reuşite în ceilalţi ani, proiecte pe care ne propunem să le repetăm şi în acest an rotarian. Desigur vor fi şi proiecte noi, toate sub deviza temei anului 2017-2018 – ROTARY: GENEREAZĂ SCHIMBAREA.

 

Fie că vom construi un loc de joacă sau o troiţă, că  vom derula proiecte comune cu unităţi de învăţământ, că vom îmbunătăţi serviciile sanitare sau medicale, că vom asigura asistenţă socială, că vom sprijini excelenţa prin premierea elevilor cu rezultate meritorii la învăţătură, ştim că lucrurile pe care le vom face vor schimba în bine, într-o mai mică sau mai mare măsură, vieţile oamenilor!

 

Succes prietenilor rotarieni din Districtul 2241 – România şi Republica Moldova şi din întreaga lume!

 

Asociaţia Club Rotary Câmpia Turzii

Adrian Mischian,

preşedinte Rotary Câmpia Turzii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS