<
Special

Luna Martie cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii

Luna martie a fost cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii, unde trei dintre clientele magazinului au fost câștigătoarele a unui filtru de cafea, a unui uscător de păr și a unui aparat de preparat hot-dog.

Astfel, Pitea Olimpia, Price Adina Alina și Lupan Doina, toate trei din Câmpia Turzii, au fost norocoasele extrase din urnă, extragere ce a avut loc în ultima miercuri a lunii.

“Este pentru prima dată când câștig ceva, nu-mi vine să cred, este primul meu premiu câștigat, sunt atât de bucuroasă. Să fiu premiată doar pentru că-mi plătesc facturile la Tabaco, este ceva minunat”, a fost reacția uneia dintre câștigătoare.

“Nu-mi vine să cred, sunt clientă fidelă a magazinului, de aici îmi cumpăr presa, de aici îmi cumpăr cafeaua, aici îmi plătesc facturile și acum aici sunt premiată, deci sincer sunt atât de surprinsă de ceea ce înseamnă Tabaco încât n-am cuvinte”, ne-a explicat cu zâmbetul pe buze a doua câștigătoare.

“Nu am crezut niciodată că o să fiu câștigătoare la tombola de la Tabaco. Dar primăvara și-a îndreptat privirea și spre mine. De aici fac multe cumpărături, loto, ziare, și plătim lună de lună facturile. Mulțumesc personalului care servește ireproșabil minunat și prompt”, a fost reacția celei de-a treia câștigătoare.

Poți fii și tu unul dintre câștigătorii nostri în luna aprilie, când în cadrul tombolei lunare sunt oferite ca și premii un set de farfurii, un cuptor electric și un aparat de preparat burger. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru fiecare factură plătită la noi, pentru fiecare cumpărătură peste 20 de lei, ori bilet loto jucat în agenția noastră sau pentru fiecare Ziarul 21 cumpărat se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, comercializează, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Cadouri pentru zile speciale, cadouri pentru cei mici dar și cadouri ocazionale se pot găsi tot la Tabaco. Noutatea de la Tabaco o reprezintă cea mai exclusivistă gamă de vinuri din oraș, vinuri de lux, vinuri din crame cu renume se pot găsi în Câmpia Turzii exclusiv prin Tabaco. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS