Special

Nicola Răzvan și Adi Toader adică The Barberist Barbershop & Academy se alătură campaniei umanitare pentru Rareș Andrei. Tuns și aranjat barba gratis!

Celebrii Nicola Răzvan și Adi Toader adică The Barberist Barbershop & Academy din Turda, cei mai buni în acest domeniu, se alătură campaniei umanitare iniţiate de Ziarul 21, pentru strângerea de fonduri pentru Rareș Andrei Olteanu, fiul unor cadre militare de la Baza militară din Câmpia Turzii, care suferă de o boală gravă.

Astfel, duminică, 17 iunie, în a doua zi a a “Câmpia Turzii Sport Festival”, dedicat lui Rareș Andrei, organizat de Ziarul 21, ce se va desfăşura în 16-17 iunie, la Complexul Trei Lacuri din Câmpia Turzii, Răzvan și Adi vor fi prezenți pentru a tunde și a aranja barba doar pe bază de donație!

Așadar, în schimbul unei donații pentru Rareș Andrei, veți avea ocazia să vă aranjați barba și frizura la cei mai profesioniști oameni în acest domeniu. Toate fondurile strânse vor fi donate către Rareș Andrei Olteanu.

Primei ediții a “Câmpia Turzii Sport Festival”, organizat de Ziarul 21, ce se va desfăşura în 16-17 iunie, la Complexul Trei Lacuri din Câmpia Turzii, i s-au alăturat tineri antreprenori locali, care au pus umărul la organizarea acestui inedit eveniment, iar toți banii care se vor dona, vor intra în contul lui Rareș Andrei Olteanu, băiețelul care suferă de o boală gravă.

Complexul Trei Lacuri va găzdui un campionat de fotbal, o competiție de cross și o competiție de pescuit sportiv. Toate în același loc, toate în aceași zi și toți banii care se vor aduna, se vor dona spre binele și sănătatea lui Rareș Andrei Olteanu.

 

Taxa de înscriere la campionatul de fotbal este de 250 lei/echipă

Taxa de înscriere pentru campionatul de pescuit 300 lei/ 150 lei/ echipă

Taxa de înscriere pentru Cros: 20 lei

 

Pentru înscrieri:

 

0744776101: Fotbal (Adi Soporan)

0742156309: Pescuit (Adi Horvath)

40741383717: Cros ( Rareș Morar)

 

Toți participanți câștigători vor fi recompensați cu diplome și cupe din partea sponsorilor.

Povestea micuțului Rares Andrei ne-a mișcat foarte mult și a mișcat și foarte multă lume.

Am fost foarte impresionați de numărul mare de distribuiri și de numărul mare de vizualizări a articolului (aproximativ 800 de mii de vizualizări și peste 10.000 de distribuiri), impresionați de numărul persoanelor care ne-au sunat să ne ceară contul pentru a dona. În acest context, am hotărât că mărinimia oamenilor din Câmpia Turzii trebuie să continue, iar în acest scop am decis să organizăm un eveniment caritabil dedicat în totalitate micutului Rareş Andrei. Comunitatea din Câmpia Turzii o să dovedească, cum a făcut-o de foarte multe ori până acum, că are suflet mare.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS