Special

Luna mai cu noroc la Tabaco

Luna mai 2018 aduce câștigători noi și vechi, în cadrul tombolei organizate lună de lună de Tabaco, prima tutungerie din Câmpia Turzii, aflată în Piața Unirii nr. 22, hala agroalimentară (Piața Mare).

Astfel: Pășcărița Mariana, Mărginean Ovidiu și Bejenaru Florentina, toți din Câmpia Turzii, au fost norocoșii lunii mai, şi au câștigat: un blender multifuncțional, un aparat de preparat înghețata, și un multicoker multifuncțional.

“Am mai câștigat în trecut diferite premii la diferite concursuri, sunt o norocoasă, iar cu cadoul primit de la Tabaco am o certitudine pentru norocul meu. Să primești cadouri doar fiindcă ești client aici (Tabaco) este un lucru mare. Sunt o clientă a dumneavoastră și o să rămân în continuare. Mulțumesc pentru cadou”, a foat reacția uneia dintre câștigătoare.

“La Tabaco este pentru a doua oară când câștig, vă mulțumesc pentru cadoul oferit, chiar aveam în plan să-mi cumpăr un astfel de aparat. Sunt un client vechi aici, și o să rămân clientul d-voastră”, a fost reacția celui de-al doilea câștigător.

“De aici îmi cumpăr ziare, de aici îmi cumpăr cafea, aici îmi plătesc facturile, iar acum tot aici am câștigat. Nu-mi vine să cred ce cadou am primit, este primul meu câștig, vă mulțumesc mult!”, a fost și reacția celei de-a doua câștigătoare.

Poți fi și tu unul dintre câștigătorii noștri în luna iunie când sunt puse în joc; un ventilator cu picior, un aparat de preparat înghețata și un fier de călcat.

Regulamentul tombolei este unul simplu: pentru fiecare factură plătită la noi, pentru fiecare bilet loto jucat în agenția noastră, pentru fiecare cumpărătură de peste 20 lei ori pentru fiecare Ziarul 21 cumpărat de la noi, se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS